Ungdomsmøtet i Groruddalen – just the beginning.

 

Vi gjorde vårt beste og det ble noe vellykket. Og det er flere som vil bistå neste gang.

I dag arrangerte Andrine Johansen og jeg i samarbeid med Anders Røberg-Larsen et ungdomsmøte i Groruddalen. Vi vil påstå at det ble vellykket. For det kom noen, det ble vervet noen og folk ble engasjerte. Og det viktigste er: Alle som var tilstede ønsket å bidra til å øke valgdeltakelsen i Groruddalen og male byen rød. Hurra.

Både Lokalavisen Groruddalen og Akersavisen Groruddalen var tilstede og lagde gode saker om arrangementet.

Andrine holdt en fantastisk tale. Hun snakket om Groruddalen som hadde bygget hennes opp, det politiske engasjementet hun har og til slutt men ikke minst: Den som stemmer – bestemmer.

Anders Røberg-Larsen fikk  vervet en del. Det var han kjempefornøyd med.

Dette er bare begynnelsen. Andrine og jeg skal jobbe kjempemasse med å øke valgdeltakelsen blant ungdom i Groruddalen. Det kommer ikke til å bli lett, og det er det vel aldri ment å være, eller hva? Men poenget er at det er vårt ansvar. Og dette ansvaret tar vi på alvor. Du som leser dette – hvis du vil bidra, bare ta kontakt. Vi er her for dere. Peace.

Love K.

Tagged , , , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>