Uke 25 – 2011

 

Dette har skjedd de siste dagene

Mandag hadde vi siste Sentralstyremøte før sommerferien. Jeg fikk endelig møtt Brage etter lenge. For dere som ikke vet hvem Brage er: Han var fylkeslagsleder samtidig som meg, fra Troms og en fantastisk flink fyr.

Vi fikk innledning av godeste Espen Barth Eide på Sentralstyremøtet. Libya, Gravlunder og studentorganisering i AUF ble de store debattene. Det ble også duket for grilling på verandaen etter møtet – skal nevnes her at Ragnhild Kaski klarte å brenne noe av håret på armen sin. Søtt.

Dette skjedde på tirsdag:

Dere lurer sikkert på hva som skjer på disse bildene med Mo og Isma. Can’t tell you, yet. Men resultatene vil bli publisert her i løpet av neste uke. Vent og se – det blir bra.

Onsdagen var jeg fornuftig i ca. 2 timer i et møte med noen profilerte tamilske personligheter i Oslo. Bortsett fra dette møtet, tilbragte jeg hele dagen på sofaen watching Dexter.

Er ikke han HOT?

I dag (Torsdag) – skal jeg først til Villa Otium der den Amerikanske ambassaden feirer nasjonaldagen sin (sier seg selv at de ikke kan gjøre det 4. July midt i fellesferien). Dit skal jeg ta med meg Håvard Vederhus som følge.

Nå må jeg fortsette å pugge programmet til Oslo Arbeiderparti – selv om man kan hovedtrekkene er det viktig å ikke bruke tida på å bla fram til de konkrete tiltakene midt i den intensive valgkampen, yeah?

I morgen reiser jeg til Baroniet Rosendal sammen med verdens beste Per Anders Langerød. Skal oppdatere fra vestlandet etter hvert.

Love K.

Tagged , , , , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>