Flytting, Dexter og Dum maro dum

Som mange av dere kjenner til holder jeg og min familie på å flytte. Vi skal flytte til Nedre Grorud. Om dagen er det mye pakking som foregår, og fra og med torsdagen starter selve flyttinga.

Jeg visste ikke at det skulle skje. Etter min første tur til Lanzarote med Therese Karlsen i Februar ble jeg hentet av min bror på flyplassen. Sana kjørte oss hjem og det første han sier når jeg kom inn døra med han: «Forrsten, vi har kjøpt oss rekkehus».

Wait – what?

Men sånn har det blitt. Og på lørdagen var jeg og så den nye boligen for første gang. Det første jeg fryktet var jo at den skulle ligge laaaaangt unna kollektivtransport, men jeg tror faktisk jeg kan gå til Grorud T-banestasjon på 10-15 minutter.

Jeg tok noen bilder. Mange av rommene er fortsatt under oppussing da.

 

Utsikten ut mot hagen fra stua i 1.etasje

 

Utsikten opp mot Grorud fra rommet i 2.etasje

To av soverommene i 2.etasje

En av stuene, husker ikke hvilken...

 

I går ville jeg ha en «jeg vil gjøre det jeg vil – dag«

Jeg stilte opp på AUF i Oslos morgenaksjon.

 

Morgenaksjon ved Oslo Sentralstasjon

Deretter spiste jeg og Karlsen en kjempegod frokost (eller lunsj?) på Samson ved Egertorget. And now: Shopping!

Litt utradisjonelt shopping da jeg også fikk kjøpt med meg en pose kanel-te med ginseng på mitt favoritt sted for «Tea-time», nemlig «Tehuset i Lille Grensen». Jorid fikk smake på denne teen, og hun synes den var kick – ass! Så hvis du noen gang skulle stikke innom «Tehuset på Lille Grensen» – prøv da også Kanel-te med Ginseng.

Etter en effektiv time med arbeid på AUF-sentralt, vendte jeg nesa mot Rødtvet. It’s Dexter-time! Med moreller og mango satt jeg og så på Dexter i nesten 8 timer. By the way, mango kjøpt fra innvandrerbutikker er de mest modne og BESTE. Try it once!

 

Rita og Dexter

Rita dør på slutten av sesong 4. Fullstendig uforventet – men brutalt. Jeg fikk sjokk.

Nå har jeg begynt på sesong fem. Fortsatt like spennende!

 

Denne gamle Bollywood-låta har jeg og Tore (Sinding Bekkedal) hørt på en del i det siste (eller Tore har hørt på den leeeenge før meg, og har pugget hele teksten)

Dum Maro Dum – hva synes du?

Ha en fortsatt fin dag, jeg må tilbake til pakkinga.

Love K.

 

Tagged , , , , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>