Gjesteblogger: Bethina Alice Backe Bredesen

Hei! For en uke siden var jeg på en hyttetur med noen aufere fra Oslo på Stig sin hytte. Jeg husker at jeg opplevde hytteturen som et veldig deilig avbrek fra alle ting som skjer nå for tiden.. Ikke bare fordi hytta (eller hyttene!) var fantastisk fine, men fordi jeg liker å være med aufere. Hvertfall nå etter alt som har skjedd. Det var deilig og bare slappe av med hverandre og ha det gøy sammen.

Jeg har ikke tidligere pleid å tilbringe så mye tid med aufere, men nå griper jeg hver sjangse. Elsker å bli kjent med dere, være med dere, snakke med dere, le med dere, skape minner med dere. Dere gir meg så mye positiv energi, mye mer enn dere tror, tror jeg. Ikke bare fordi dere er så bra mennesker, men jeg føler også en slags tilknyttning etter 22.juli.. Jeg kjenner kanskje ikke alle, men vi har alle opplevd noe sammen som er helt ubeskrivelig, og alle har opplevd samme frykt, smerte, sorg, angst osv (men kanskje i forskjellig grad..) Humøret mitt svinger veldig opp og ned etter tragedien, det er derfor veldig deilig å være med noen som forstår hva man går igjennom.

Man kan dele tanker om sine episoder fra den forferdelige dagen, dele hvordan det går, hvordan man takler det osv. Jeg tror ikke det er noen som kan ha en større forståelse for akkurat det der, enn auferne selv. Jeg har også bestemt meg for å bli mer politisk aktiv i AUF, og gleder meg til alle arrangementer som kommer nå fremover. Jeg har alltid hatt lyst til å sette meg inn i politikken, men det har lett skjedd at det har blitt nedprioritert.

Vi som er så heldige at vi bor i et demokratisk land hvor vi har ytringsfrihet og stemmerett, gjør det enda viktigere at vi faktisk bruker stemmen vår. Så nå har jeg bestemt meg for å sette meg inn i politikken 100%, og engasjere meg mye mer. Ikke fordi jeg føler det er noe jeg må gjøre, jeg har bare lyst. Jeg har blitt mye mer motivert etter 22.juli. I hvert fall, jeg håper alle hadde en like fin hyttetur som meg! Dere er noen fantastiske mennesker!:)

Bethina Alice Backe Bredesen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>