AUF – #FramtidasAP

 

AUF er forkortelse for Arbeidernes Ungdomsfylking og er Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon.

Vi er også Norges største politiske ungdomsorganisasjon.

Mitt politiske engasjement startet i Arbeiderpartiet, men f.o.m Januar 2007 har jeg vært aktiv i AUF.

Jeg har blant annet vært leder for Grorud AUF, AUF i Oslo og jeg har sittet i AUFs sentralstyre i ressursgruppa for miljø. I tillegg var jeg også redaktør for AUFs medlemsblad, Praksis.

Selv om jeg tar en liten pause fra sentralstyret i AUF, stiller jeg meg fortsatt til disposisjon for alt det AUF trenger meg for: som foredragsholder, mentor, verver – you name it.

2013: Første gang på åtte år skal AUF nasjonalt gå inn i rollen som en ungdomsorganisasjon i opposisjon. Dette gir oss en helt unik mulighet til å fornye oss selv. Mye er bra, men mye skal også utfordres. Bare på den måten kan vi fornyes, forbedres og vinne stortingsvalget i 2017, mener jeg. Hva mener du? Fortell meg gjennom hashtaggen: #FramtidasAP

Under «AUF – #FramtidasAP» skriver jeg om de politiske sakene vår organisasjon er opptatt av og bør bli opptatt av.  Jeg utfordrer AUFerne mer på hvordan de tenker, enn hva de tenker. Jeg vil gjøre mitt beste for å formidle kunnskap, ikke for å bevare etablerte sannheter. For det er nemlig sånn: at kunnskap forandrer alt. Og denne forandringen skal vi bane veien for. Det skaper framtidens Arbeiderparti. 

__________________________________________________________

1. De ti bud

2. Mitt innlegg under AUFs Landsmøte 2010

3. Han heter Vederhus. Håvard Vederhus.

4. Et år i sentralstyret 

5. Alle er likeverdige AUFere

6. 1. Mai appell ved Håvard Vederhus 2012

7. Mitt innlegg under AUFs landsmøte 2012

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>